VUC Storstrøm

HF-underviser til matematik og et andet fag - VUC Storstrøm i Faxe

Pr. 1. august 2023 eller snarest derefter søger vi på VUC Storstrøm i Faxe en HF-underviser til en stilling i matematik samt evt. et andet fag.

Der er mulighed for fuldtid eller deltid.
 

VI TILBYDER

Vores kursister spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt undervisningsmiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære. Du vil indgå i et levende arbejdsmiljø med mange engagerede lærere.

På VUC Storstrøms afdeling i Faxe tilbyder vi moderne faciliteter og den nyeste læringsteknologi. Afdelingen i Faxe rummer også vores fjernundervisningsafdeling, hvor en del undervisning kan forekomme. Det vil også være muligt, at en del af porteføljen foregår på andre afdelinger.

Udvikling og udfoldelsesmuligheder er nøgleord i dit daglige arbejde. Du vil få en del kolleger, hvor I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø.

Som vores nye HF-underviser sørger vi for, at du får en grundig introduktion, og at du via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.


OM DIG

Vi er interesserede i kandidater, der har en kandidatuddannelse i matematik eller har en tilsvarende uddannelse. Du skal have undervisningskompetence i gymnasieskolen. Har du også undervisningserfaring/pædagogikum er det et plus.

Du brænder for de fag, du skal undervise i og har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter for dit arbejde hos os.

Som person er du nysgerrig og rummelig og har lyst til at arbejde med voksenundervisning.
 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Du er velkommen til at kontakte uddannelses- og udviklingsdirektør Dorthe Kjær Pedersen på tlf. 23 82 76 09 eller på dop@vucstor.dk.
 

ANSØGNING

Ansøgningsfristen er mandag den 5. juni 2023.
 

LØN OG ANSÆTTELSE

Ansættelse pr. 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Samtaler afholdes løbende.
 

OM OS
VUC Storstrøm har 140 medarbejdere fordelt på seks uddannelsesafdelinger, der ligger i Næstved, Faxe, Vordingborg, Nykøbing F., Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.

Vi har et bredt uddannelsestilbud, hvor vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning (OBU), HF-enkeltfag, 2-årig HF og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  VUC Storstrøm
 • Adresse
  Bispegade 1, 4800 Nykøbing F
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Undervisningsfag
  Matematik
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Stillingskategori
  Underviser
 • Ansættelsens start
  01-08-2023
 • Jobnr.
  66596
 • Ansøgningsfrist
  05-06-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job