Københavns Mediegymnasium søger en matematik- og kemilærer med et hjerte, der banker for pædagogik

Brænder du for at undervise unge mennesker på nye og eksperimenterende måder? Er du optaget af at få alle med - også dem som har svært ved dine fag? Har du lyst til at være del af et dynamisk og anderledes gymnasium? Så er det måske dig, som vi søger.

Hvem er vi?

Københavns Mediegymnasium ligger ved Forum på Frederiksberg. Vi har seks spor og udbyder HTX studieretninger med fokus på kommunikation, mediefag, programmering og teknologi. Det giver os en elevgruppe, der bl.a. interesserer sig for film, game, design og it. Vi synes, at vores ca. 450 elever er Danmarks bedste – de er kreative, søde, rummelige, dygtige og vi er stolte af dem. Vi mener, at et godt og trygt studiemiljø er en præmis for læring og progression.

Vi tilbyder et lærerkollegium med motiverede kolleger, der hver dag knokler og tager ansvar for, at vores elever får den bedst mulige uddannelse. Vi elsker at lave anderledes undervisning, og vil altid gerne ud af huset eller have gæster på besøg i undervisningen - det kan give variation, aktualitet eller bare et afbræk fra skærm og whiteboard.

Vi bor i et gammelt hus, som er moderniseret med værksteder og studier, der møder fagenes behov. Vi renoverer løbende, og skolen er en god blanding af både nyt og gammelt – gamle rammer der emmer af historie og tradition, med nyt og moderne indhold, unge mennesker og en frisk ånd.

Primære arbejdsopgaver

Vi søger en underviser til følgende fag: matematik på b- og a-niveau samt kemi på b-niveau.

Dine arbejdsopgaver kan være som følgende:

 • planlægge, udvikle og gennemføre undervisning

 • samarbejde med kolleger

 • elevsamvær f.eks. lektieværksted eller klasselærerrolle

Vi søger en profil, som

 • har en relevant kandidatuddannelse

 • har lyst til at undervise og udvikle unge mennesker, og sætter en ære i at være pædagogisk

 • prioriterer elevtrivsel og relations arbejde lige så højt som faglighed, og kan med glæde tilpasse sine fag til forskellige studieretninger

 • allerede er eller kunne have lyst til at blive matematikvejleder

Derudover skal du have en forståelse for, at man som gymnasielærer også møder elever, der synes, at matematik er svært. Du skal derfor have lyst til at møde dem i øjenhøjde, samt hjælpe dem til at ‘knække koden’. Du vil gerne samarbejde med dine kolleger, er ikke bange for tværfaglighed og planlægger med glæde en studietur.

Du kan se det charmerende i forskellige elevtyper og kan juble over både at løfte en fagligt udfordret elev og opleve de dygtigste brillere. Og så sætter du pris på, og kan bidrage til, en arbejdsplads, hvor tillid og ansvar går hånd i hånd, humor og rummelighed er selvfølgeligheder, og vi i fællesskab får enderne til at mødes.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fastansættelse på fuldtid og er placeret på Frederiksberg.

Har du ikke pædagogikum, skal du påbegynde et pædagogisk uddannelsesforløb.

Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten.

Vi håber, at du kan starte d. 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Ansøgning og kontakt
Send cv, ansøgning og andre relevante dokumenter til os hurtigst muligt, hvis stillingen er noget for dig.
Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Du er velkommen til at kontakte vicerektor Iben Kristine Engberg på tlf. 21 69 77 36 og mail ike@nextkbh.dk eller vicerektor Pernille Frøling på tlf. 51703404 og mail pbf@nextkbh.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser.

NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid. Læs mere på https://nextkbh.dk/roegfri-skole/.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  NEXT-Uddannelse København
 • Adresse
  Carl Jacobsens vej 25, 2500 Valby
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Undervisningsfag
  Kemi & Matematik
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Ansættelsens start
  01-08-2023
 • Jobnr.
  66630
 • Ansøgningsfrist
  05-06-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job