GUX Aasiaat søger dansk og engelsk lærer

GUX AASIAAT SØGER UNDERVISERE I:

Dansk og engelsk.
 

Nordgrønlands Gymnasium i Aasiaat er Grønlands nordligst beliggende gymnasium. Skolen ligger i kanten af Diskobugten og optager elever fra hele Nordgrønland. Vi har 7 studieretninger, og vi vægter den grønlandske kontekst og andetsprogspædagogik højt i undervisningen.

En stor del af skolens elever bor på kollegier, og der er et tæt samarbejde mellem pædagoger, vejledere, teknisk personale og undervisere om at give de bedste rammer for vores 250 elever.

Vi søger undervisere, der i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer brænder for at give eleverne en undervisning, hvor faglig og pædagogisk udvikling er i højsædet.

Man har som underviser på GUX Aasiaat en udstrakt frihed til at tilrettelægge sit arbejde på kortere og længere sigt.

Det er en stor beslutning at flytte til Grønland. Er du interesseret i at arbejde hos os, vil vi bede dig tale med dit bagland, før du søger jobbet.

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig
Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr fx hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter.

Vi tillader os efter en samtale at indhente referencer.


Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Læs om vores værdigrundlag og find flere informationer på www.gux-aasiaat.gl

Har du spørgsmål, kan du kontakte rektor Dorthie Siegstad på e-mail dorthie@gux-aasiaat.gl eller telefon +299 56 01 46. Ring efter kl. 12 dansk tid på grund af tidsforskellen på 4 timer.

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  GUX Aasiaat, Nordgrønland
 • Adresse
  Postboks 225, 3950 Aasiaat
 • Geografi
  Grønland
 • Undervisningsfag
  Dansk & Engelsk
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Stillingskategori
  Underviser
 • Ansættelsens start
  01-01-2024
 • Jobnr.
  66841
 • Ansøgningsfrist
  01-10-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job