Birkerød Gymnasium

Birkerød Gymnasium søger barselsvikar i kemi

I faget kemi har vi et barselsvikariat på Birkerød Gymnasium fra 1. november 2023 og resten af skoleåret 2023/24.

 

Birkerød Gymnasium er en stor skole med ca. 1.100 elever beliggende ved S-togslinjen nord for København. Vi huser STX, HF og International Baccalaureate, som er en international studentereksamen, hvor al undervisningen foregår på engelsk. Derudover har vi en kostafdeling med ca. 80 elever.

 

Som skole lægger vi vægt på et højt fagligt niveau, og vi forventer, at vores kommende medarbejder og kollega har en ambition om at præge BG med sin kompetente faglighed, engagement og vilje til at gøre en forskel. Vi tilbyder en stor og velfungerende skole, hvor både elever og lærere sætter pris på et højt aktivitetsniveau.

Birkerød Gymnasium er et sciencegymnasium med en lang tradition for at involvere sig i scienceaktiviteter i bredeste forstand, både nationalt og internationalt. Men også inden for de øvrige fag og studieretninger gør vi os umage for at gøre undervisningen spændende og vedkommende for vores elever. Så vi er på udkig efter nye kolleger, der har lyst til at være med til at stimulere elevernes interesse, skabe faglige aktiviteter og involvere eleverne med deres store faglige engagement.

Eftersom skolen rummer både danske og internationale elever vil en del af undervisningen være på engelsk.

Du kan læse mere om skolen og vores udbud af uddannelser og studieretninger på http://www.birke-gym.dk

 

Ansættelse ifølge gældende overenskomst.

 

Ansøgning vedlagt CV og eksamensbeviser mm. sendes via gymnasiejob.dk. Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2023, og ansøgningerne behandles løbende.

 

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til vicerektor Helene Vejbjerg Lindemann, tlf.  4516 8220

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Birkerød Gymnasium
 • Adresse
  Søndervangen 56, 3460 Birkerød
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Undervisningsfag
  Kemi
 • Stillingskategori
  Barselsvikariat & Underviser
 • Ansættelsens start
  01-11-2023
 • Jobnr.
  66862
 • Ansøgningsfrist
  01-10-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job