Vikariater og timerester på Slagelse Gymnasium pr. 1-11-2023

Vikariater og timerester på Slagelse Gymnasium pr. 1-11-2023

Vi søger fagligt dygtige og ambitiøse lærere som har lyst til og mod på at give Slagelse Gymnasiums elever den bedste undervisning, og som vil bidrage til at udvikle vores profil og deltage i det kollegiale samarbejde. De ledige vikariater løber skoleåret ud og de er opstået som følge af at vi til 1. november opretter en 1g-klasse mere end oprindeligt planlagt og fordi vi har kolleger der snart skal på barsel.

Vi slår op i næsten hele gymnasiets fagrække, men er særligt interesserede i fagene: biologi, dansk, engelsk, historie, idræt, kemi, matematik, samfundsfag og tysk.

Afhængig af din fagkombination vil der være tale om ansættelser på både fuld tid og deltid.

Der er gode og spændende samarbejder i vores faggrupper og i vores studieretninger.

Vi forventer naturligvis, at du brænder for at formidle dine fag til elever på alle niveauer uanset deres forudsætninger. Slagelse Gymnasium er optaget af at give eleverne en aktiv rolle i undervisningen gennem brugbar, vedkommende undervisning, gode relationer til lærerne og løbende formativ evaluering.

Vi er et stort provinsgymnasium med 1300 elever og 150 ansatte. Vi ligger tæt ved Slagelse Station og det er muligt at pendle fra både øst og vest.

Hvis du har lyst til at vide mere om Slagelse Gymnasium så kan du se vores hjemmeside. www.slagelse-gym.dk eller vores facebookside. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte uddannelsesleder Frantz Visti Hansen på telefon: 2921 4216.

Der er ansøgningsfrist den 1. oktober 2023 kl. 12.00. Du modtager ikke kvitteringsbrev for modtagelse af ansøgningen og heller ikke afslag.

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 40 og 41, og har du ikke hørt fra os inden den 13. oktober 2023, vil du ikke være kommet i betragtning til stillingerne. 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst

Du skal søge jobbet via gymnasiejob.

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Slagelse Gymnasium
 • Adresse
  Willemoesvej 2A, 4200 Slagelse
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Undervisningsfag
  Astronomi & Billedkunst & Biologi & Bioteknologi & Dansk & Engelsk & Erhvervsøkonomi & Filosofi & Fransk & Fysik & Geografi & Historie & Idræt & Informatik & Kemi & Latin & Matematik & Mediefag & Naturgeografi & Psykologi & Samfundsfag & Spansk & Tysk
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Vikariat & Barselsvikariat & Underviser
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid & Deltid & Timerester
 • Ansættelsens start
  01-11-2023
 • Jobnr.
  66936
 • Ansøgningsfrist
  01-10-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job