Barselsvikariater i fysik, matematik og idræt

Barselsvikariater fysik, matematik og idræt på Midtsjællands Gymnasium.   

Midtsjællands Gymnasium søger lærere til barselsvikariater i fysik, matematik og idræt gældende fra den 3. januar 2024.

Barselsvikariatet i fysik og matematik er i perioden 3. januar til 2. marts med følgende hold: et MaA-hold, et Fy-A-hold og to fy-C hold. Læses alle holdene svarer det til 100% ansættelseskvote. Tre hold læses på MSG Haslev og et hold (fyC) læses på MSG Ringsted.

Barselsvikariat i idræt er i perioden den 3. januar til 21. april med følgende hold: tre 1.g og et 3.g idræt-C-hold. Læses alle fire hold svarer det til 29% af en fuldtidsstilling og alle fire hold læses på MSG Ringsted.

Både ansøgere med og uden pædagogikum kan søge

Som nyansat lærer får man tilknyttet faglig tutor, der hjælper med både det praktiske, det faglige og pædagogiske arbejde. Hvis man endnu ikke har pædagogikum, får man derudover også tilknyttet en mentor, som hjælper og sparrer omkring undervisning og skoleårets forskellige opgaver.

Om skolen:

Midtsjællands Gymnasium er det lokale almene gymnasium i Faxe Kommune og Ringsted Kommune, hvor kommunernes unge kan tage deres ungdomsuddannelse. Vi er det eneste stx- gymnasium i Danmark, som har to fysiske udbudssteder. Det giver spændende muligheder for at skabe en skole med en krop og to hjerter - og det håber vi, at du vil være en del af.

Vi er en skole, hvor gensidig respekt, hjælpsomhed og god omgangstone præger vores dagligdag. Vi stræber efter at være en god og åben arbejdsplads, hvor både ansatte og elever kan bidrage til fællesskabet og kan udvikle sig fagligt og personligt. 

Midtsjællands Gymnasium består af to undervisningssteder - en afdeling i Haslev og en afdeling Ringsted. Der er 68 lærere ansat på MSG og ca. 25 af dem underviser på begge afdelinger. Ved ansættelse forpligter man sig til at kunne undervise på begge afdelinger.

På vores afdeling i Haslev er der ca. 350 elever fordelt på 11 gymnasieklasser og 2 hf-klasser og på vores afdeling i Ringsted er der ca. 300 elever fordelt på 12 gymnasieklasser.

Hvornår ansøge:

Motiveret ansøgning sendes via gymnasiejob og skal være os i hænde senest d. 8. december kl. 12.00. Vi holder løbende samtaler, så hold dig ikke tilbage med at sende en ansøgning.

Du kan læse mere om skolen på hjemmesiden – www.msg-gym.dk eller kontakte skolens rektor Lene Eilertsen for yderligere informationer på mobil 30460022.

Løn og ansættelsesforhold er ifølge overenskomst med GL.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Midtsjællands Gymnasium
 • Adresse
  Skolegade 31, 4690 Haslev
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Undervisningsfag
  Fysik & Idræt & Matematik
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid & Timerester
 • Ansættelsens start
  03-01-2024
 • Jobnr.
  67104
 • Ansøgningsfrist
  08-12-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job