Nyborg Gymnasium søger en ny rektor

 

Stillingen

Nyborg Gymnasium er en yderst attraktiv skole og arbejdsplads kendetegnet ved engagement, åbenhed, fællesskab og tillid. Nyborg Gymnasium er en campus i konstant udvikling, hvorfor vi søger en beslutningsdygtig rektor, der trives i et dynamisk miljø og som prioriterer samarbejde, dialog og involvering med og af lærere og elever.

 

Nyborg Gymnasiums værdier

Nyborg Gymnasium bygger på et menneskesyn, som er formuleret i samarbejde mellem elever og ansatte. Menneskesynet rummer skolens grundlæggende værdier og sjæl og fungerer som strategi og pejlemærke for skolens virke. Du kan læse mere her: Nyborg Gymnasiums menneskesyn. Som rektor skal du være med til at få menneskesynet ud at leve og gå forrest som rollemodel ift. at skabe en tryg, åben og tillidsfuld skolekultur.

 

Vi forventer, at du: 

 • Kan se dig selv i Nyborg Gymnasiums menneskesyn
 • Er en samlende, involverende og empatisk leder
 • Brænder for alle vores syv ungdomsuddannelser
 • Er visionær og drevet af at styrke og videreudvikle vores uddannelser i forhold til det fremtidige uddannelseslandskab
 • Er engageret og har lyst til at lede en levende skole 
 • Er optaget af samarbejde og videndeling 
 • Er ambitiøs, nysgerrig og modig
 • Er synlig og en dygtig kommunikator
 • Evner at skabe og pleje relationer internt og eksternt

Som rektor vil du skulle varetage den overordnede ledelse af institutionen med reference til bestyrelsen og ministeriet og have ansvar for drift og udvikling af de pædagogiske og administrative opgaver. Ansøgere skal have relevant undervisningserfaring og ledelseskompetence og være god til at fastholde fokus og skabe engagement og følgeskab i en kompleks organisation.

 

Om Nyborg Gymnasium 
Nyborg Gymnasium er en hybridskole med syv forskellige uddannelser: HHX, EUD, EUX, STX, IB, HF og 10. klasse – i alt omkring 1400 elever og 160 ansatte. Desuden har vi en kostskole med 193 beboere og med elever fra omkring 40 forskellige nationer. Der er unge fra Nyborg, fra hele Danmark og fra hele verden på skolen, og den mangfoldighed skaber en helt unik ungdoms- og skolekultur med fokus på gensidig respekt og tolerance, som vi er stolte af og værner om. Der er uendeligt højt til loftet på Nyborg Gymnasium.  
 

Vi tilbyder en spændende, levende og attraktiv arbejdsplads med et tydeligt internationalt fokus, og vi har et brændende ønske om at give de unge så mange uddannelsesmuligheder som muligt og støtte dem hele vejen til målet. Vi har fokus på klar klasseledelse, høj elevtrivsel og på at skabe en skole, der fokuserer på den faglige fordybelse, socialt nærvær og en stærk skolekultur på tværs af alle husets uddannelser. 

Fælles for alle ansatte på tværs af uddannelser og afdelinger er, at vi brænder for elevernes udvikling, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk. 

 

Ansøgning 
Din ansøgning skal indeholde en motiveret skriftlig ansøgning, dit CV, relevante eksamensbeviser, og anden dokumentation, du finder væsentlig for ansøgningen. Du forventes at kunne begå dig professionelt på såvel dansk som engelsk. Hvis du går videre til 2. runde-samtale, vil du blive bedt om at indsende referencer.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Send din ansøgning til  
Hvis du er interesseret i stillingen som rektor på Nyborg Gymnasium, så søg stillingen ved at klikke på "søg jobbet" nederst på siden. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 12. august 2024 kl. 12.00. Samtalerne vil blive afholdt på følgende datoer: 1. runde d. 19. august 2024, 2. runde d. 27. august 2024.

 

Vil du vide mere?  
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk.  

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende dit telefonnummer eller din mailadresse til bestyrelsesforperson Simon Møberg Torp torp@sdu.dk eller vicerektor Arno Pilegaard Hansen ah@nyborg-gym.dk

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Nyborg Gymnasium
 • Adresse
  Skolebakken 13, 5800 Nyborg
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Stillingskategori
  Rektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Ansættelsens start
  01-10-2024
 • Jobnr.
  67758
 • Ansøgningsfrist
  12-08-2024
Opret jobagent
På baggrund af dette job