Underviser i biologi

Vi søger en dygtig og engageret lærer, som kan undervise i biologi. Er det dig? 

Du bliver en del af H.C.Ø
H.C. Ørsted Gymnasiet på TEC – Technical Education Copenhagen er et af Danmarks største gymnasier med omkring 1400 elever på vores afdelinger i henholdsvis Ballerup, Lyngby og på Frederiksberg. Vi har høj faglighed, moderne laboratorier, værksteder og et levende og aktivt skolemiljø. Vi tilbyder inspirerende og anvendelsesorienteret undervisning til elever, der ønsker et bredt dannende fundament med særlig fokus på naturvidenskab og teknologi. Vi brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Du skal have lyst og evne til at arbejde med nysgerrige engagerede og ambitiøse unge.

Derudover lægger vi vægt på, at:

 • Du kan formidle din faglighed
 • Du er fleksibel i din varetagelse af opgaver

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har en universitær uddannelse inden for biologi – og at du derudover er glad for at formidle og nysgerrig samt har overblik, tålmodighed, initiativ og godt humør og kan bidrage positivt til vores elevers lyst til at lære.

Derudover har du forståelse for og motiveres af at arbejde med vores ambitiøse og sjove elever.

Vi er interesserede i at høre fra såvel erfarne som nyuddannede undervisere med eller uden pædagogikum.

Hvad tilbyder vi dig?
På H.C. Ørsted Gymnasiet tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever.

Du indgår i et engageret team af kreative og fagligt kompetente kolleger, der leverer undervisning af høj kvalitet og skaber et dynamisk, innovativt og dannende læringsmiljø. Vi fremmer læringen ved konstant at udvikle kombinationen af det teoretiske med det praktiske.

Løn og vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Der er tale om en stilling på deltid på 22,2 timer ugentligt. 

Du ansættes på TEC med tjenestested på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne,

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest torsdag den 1. august 2024 kl. 12.00.

Der afholdes samtaler fredag den 2. august 2024.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte rektor Sune Bek (sbe@tec.dk – tlf. 2545 3198).

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  H.C. Ørsted Gymnasiet Kongens Lyngby
 • Adresse
  Paul Fennebergs Allé 20, 2800 Kongens Lyngby
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Undervisningsfag
  Biologi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Ansættelsens start
  05-08-2024
 • Jobnr.
  67779
 • Ansøgningsfrist
  01-08-2024
Opret jobagent
På baggrund af dette job