Ørestad Gymnasium

FAST STILLING I MATEMATIK, KEMI OG BIOLOGI

På Ørestad søger vi pr. 1. august 2024 eller snarest muligt herefter to fastansatte lærer på fuld tid i matematik, kemi og biologi. Der er mulighed for pædagogikum. Der er tale om en fuldtidsstilling i matematik og en fuldtidsstilling med fagkombinationen kemi og biologi. Deltid kan også komme på tale, hvis det passer dig bedre.

Ørestad Gymnasium er et stort gymnasium med 35 klasser og ca. 1000 elever. Vi har mange naturvidenskabelige klasser og har således studieretninger i både biologi, bioteknologi, fysik og kemi.  

Som underviser skal du have lyst til at undervise alle typer elever på alle niveauer, og være indstillet på at undervisningen skal være elevaktiverende, varieret og medinddragende.

Vores bygning er skræddersyet til moderne undervisningsformer, og lærerrollen veksler afhængig af undervisningsrummet - nogle gange underviser du ved tavlen i et holdmiljø, mens du andre gange primært coacher eleverne i et gruppemiljø.

Vil du vide mere om os? Så læs videre på hjemmesiden www.oerestadgym.dk

Lærerkollegiet er bredt sammensat og dine mange nye kolleger er kendetegnet ved at udøve en høj grad af vidensdeling og hjælpsomhed. Som lærer på Ørestad Gymnasium planlægger, forbereder, gennemfører og evaluerer man undervisning både individuelt og i samarbejde med andre lærere. Når du starter på Ørestad Gymnasium, får du en erfaren lærer som mentor og sparringspartner.

Ansøgningsfristen er mandag den 5. august 2024. Vi opfordrer alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen. Løn og ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og organisationsaftale mellem GL og Finansministeriet. Hertil kommer evt. kvalifikations- og funktionstillæg. 

Ansøgninger modtages KUN elektronisk via gymnasiejob. Samtaler afholdes løbende og senest i uge 32.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Ørestad Gymnasium
 • Adresse
  Ørestads Boulevard 75, 2300 København S
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Undervisningsfag
  Biologi & Kemi & Matematik
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Ansættelsens start
  05-07-2024
 • Jobnr.
  67780
 • Ansøgningsfrist
  01-08-2024
Opret jobagent
På baggrund af dette job