Faaborg Gymnasium

Faaborg Gymnasium søger engageret fransklærer

På Faaborg Gymnasium er nærheden og den gode undervisning i centrum.

Faaborg Gymnasiums overordnede mål er at danne og uddanne alle vores elever til at blive så dygtige, som de kan. Det gør vi ved at sikre, at eleverne gennem deres 3 år på Faaborg Gymnasium tilegner sig almendannelse, viden og kompetencer, så de kan gennemføre uddannelsen til studentereksamen.

Skolen er med 150 elever og 25 lærere et lille trygt gymnasium i naturskønne omgivelser. Skolens størrelse betyder, at der er tæt kontakt og samarbejde mellem skolens forskellige parter: elever – lærere – ledelse.

Vi er stærkt lokalt forankrede med en skøn beliggenhed og udnytter de smukke omgivelser i en række fag.

Vi har et aktivt og kreativt samarbejde med de lokale samarbejdspartnere. Vi lægger stor vægt på brobygning og har et godt samarbejde med de lokale folkeskoler indenfor sprog, matematik, kulturfag og naturvidenskab.

Skolen er hjemsted for GeoBio Science Center Syd og det spændende ungdomstilbud Klar til film, og vi har et velfungerende samarbejde med HF & VUC Fyn Faaborg. Endvidere er vi sekretariat for det regionale projekt, Akademiet for Talentfulde Unge.

Vi tilbyder en skole med et godt arbejdsmiljø med vægt på samarbejde. Vi har et fagligt og socialt velfungerende lærerkollegium, hvor du hver dag vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige og inspirerende kollegaer om at løfte alle elevers læring gennem en vidensinformeret og praksisorienteret undervisning.

Vi har brug for nye medarbejdere, der ønsker at være en del af vores fælles projekt.

 

Kandidater med fransk i kombination med Billedkunst er særligt interessante, men vi kan sagtens bygge en stilling op om andre fagkombinationer.

Pt. drejer det sig om tre franskhold på A-niveau, en studietur til Strassbourg, klasselærerfunktion, flerfagligt forløb, brobygning mm.

Har du pædagogikum er det en fordel, men det er ikke et krav. Ansættelse pr. 15. august eller hvornår det passer ift. nuværende ansættelsessted.

 

Vi forventer, at du

Er en engageret og dygtig underviser

Er kreativ og fagligt dygtig

Er optaget af at hjælpe alle elever med at udfolde deres potentiale

Kan lide at arbejde med unge mennesker

Glad for at samarbejde med andre

Yderligere information kan fås ved henvendelse til rektor Morten Østerlund Krog på tlf. 92430265. Vi henviser i øvrigt til skolens hjemmeside www.faaborg-gym.dk (http://www.faaborg-gym.dk/).

Ansøgninger modtages kun elektronisk via Gymnasiejob.dk. Ansøgningsfrist søndag den 4/8 2024. Vi indkalder ansøgere til samtale i uge 32

 

Løn og ansættelsesforhold: Løn efter overenskomst med Gymnasieskolernes Lærerforening

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Faaborg Gymnasium
 • Adresse
  Sundagervej 42, 5600 Faaborg
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Undervisningsfag
  Fransk
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid & Deltid
 • Ansættelsens start
  15-08-2024
 • Jobnr.
  67791
 • Ansøgningsfrist
  04-08-2024
Opret jobagent
På baggrund af dette job