Lemvig Gymnasium søger underviser til fast fuldtidsansættelse i afsætning og international økonomi på HHX

Vi søger en underviser i fagene afsætning og international økonomi. Der er tale om en fastansættelse pr. 1. august 2024. Ansøgere uden pædagogikum opfordres også til at ansøge stillingen.

Vi er en skole med få ledelseslag og hvor der er kort fra tanke til handling. Derfor kan nye og innovative projekter hurtigt sættes i gang og der er stor mulighed for at være med til forskelligt udviklingsarbejde.

Vi har et aktivt samarbejde med det lokale erhvervsliv og vi agerer i et lokalsamfund i udvikling. Derfor har vi mange lokale kontakter og de lokale virksomheder opsøger ofte et samarbejde med os. Skolens tradition for innovation og iværksætteri ses blandet andet ved vores samarbejde med Lemvig Kommune om byens Iværksætterhus, der giver vores unge mennesker rammer og mulighed for at starte egen virksomhed. Vi har for nyligt omlagt vores SO-område fra syv til fire områder, hvilket giver både elever og undervisere en stabil hverdag med mulighed for god planlægning.

Vores elever har høj social trivsel og karakterniveauet på studentereksamensbeviserne har de sidste mange år ligget over landsgennemsnittet. Vores elever er lokale, søde unge der er vant til at tingene ikke kommer af sig selv. Det er elever der er et produkt af et entreprenant og anderledes miljø og derfor er eleverne vant til en anden tilpasning end ellers. Vi stræber efter at være en god og åben ungdomsuddannelse, som gennem undervisning og oplevelser kan dimittere livsduelige og dygtige unge til en fremtid, som de har lyst til at være med til at forme. Vi er internationalt orienteret med stærk tilknytning til venskabsskoler i Spanien, Frankrig og Tyskland.

Vi prioriterer fællesskab, demokrati og kontakt til det lokale erhvervs-, kultur- og foreningsliv højt. Vi kan tilbyde et rigtig godt arbejdsmiljø med faste ugentlige skemaer og hvor medarbejdernes engagement i gymnasiets hverdag værdsættes. Vi har et godt kollegialt miljø og gymnasiets størrelse betyder tryghed og nærhed i dagligdagen og tæt kontakt og samarbejde mellem elever, undervisere og ledelse. Vi søger undervisere, der har lyst til at arbejde med vestjyske søde unge mennesker og som vil være med til at skabe et højt fagligt niveau i undervisningen med udfordringer til alle.

Vi er en fusioneret skole placeret i det vestjyske med ca. 350 elever og ca. 45 lærere fordelt på fire ungdomsuddannelser: STX, HHX, EUX og EUD. Vi har også 10. klasse i huset, der har deres egne lærere. Vi har en velfungerende hhx-afdeling med 1-2 spor på hver årgang og 1 spor på EUX Business.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem GL og staten. Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning i de gymnasiale uddannelser, jf. Undervisningsministeriets bestemmelser herom. Ansættelsesgraden afgøres alt efter undervisningskompetencer og fagkombination.

Se mere om os på vores hjemmeside: https://www.lemvig-gym.dk/

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte rektor Bo Larsen (bl@lemvig-gym.dk) eller vicerektor Christina Trolle Bojesen (cb@lemvig-gym.dk). Vi træffes også på telefon 25 48 71 02.

Motiveret ansøgning samt andre relevante bilag som cv, eksamensbeviser osv. sendes som samlet pdf via www.gymnasiejob.dk. Ansøgningsfrist senest 25. juli 2024 kl. 12.00 via gymnasiejob.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Lemvig Gymnasium
 • Adresse
  Romvej 30, 7620 Lemvig
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Undervisningsfag
  Afsætning & International økonomi
 • Ansættelsens start
  01-08-2024
 • Jobnr.
  67800
 • Ansøgningsfrist
  25-07-2024
Opret jobagent
På baggrund af dette job