Opret ny bruger

Når du er oprettet som bruger på Gymnasiejob.dk kan du oprette en jobagent, der automatisk sender dig nye jobannoncer, der matcher dine søgekriterier.
Du kan også markere jobannoncer som favoritter, hvis du vil se dem senere. Dine oplysninger videregives ikke og anvendes kun til statistik, der kan forbedre anvendelsen af Gymnasiejob.dk

Ønsker du at annoncere på Gymnasiejob? Læs mere om annoncering på portalen.


  LinkedIn


* Skal udfyldes

Modtag jobrelateret information fra Gymnasiejob.dk

Du accepterer at vi må kvittere for dine ansøgninger på Gymnasiejob.dk, at gymnasierne gennem systemet må kontakte dig angående din ansøgning og at vi må sende dig mails med nye jobopslag, såfremt du har tilmeldt dig vores jobagent.
Din e-mail-adresse bliver ikke givet videre til trediepart.

Opbevaring af personoplysninger på Gymnasiejob.dk

Dine personlige oplysninger opbevares i databasen på Gymnasiejob.dk. Oplysningerne vil blive behandlet fortroligt og kun til det formål at vurdere og kontakte ansøgere, som er interesseret i en stilling opslået på Gymnasiejob.dk.
Du har til enhver tid mulighed for at gennemse, redigere eller slette dine oplysninger i vores database. Gymnasiejob.dk forpligter sig i øvrigt til, på enhver tid, at overholde dansk og europæisk lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Annullér