Hvad er en Jobagent?

En Jobagent er en service du kan abbonere på når du er oprettet som bruger på Gymnasiejob.dk. Du kan oprette en Jobagent, som automatisk sender dig e-mail, når nye jobannoncer matcher dine søgepræferencer.

Du kan oprette en Jobagent på flere måder. Du kan oprette Jobagent på baggrund af et job du har fundet ved enten at vælge "Opret Jobagent pba. dette job" på selve jobannoncen. Du kan også oprette en Jobagent ved at vælge knappen "Ny jobagent" når du er logget ind på din brugerprofil.

Du kan se alle dine Jobagenter ved at logge ind og vælge menupunktet "Jobagenter og favoritter" på den sorte bjælke i toppen af siden.